Příručka: Domácí kino s projektorem

Stáhněte si naši příručku s jedinečným pětidílným seriálem o projektorech a stavbě domácího kina (klikněte na ikonu PDF).

Recenze

Optoma HD27

Optoma HD27

REC 709 v kategorii pod 20tisíc? proč ne...

Celkové hodnocení:
Jiří Pecháček, 30.09.2016
REC.709 pod 20 tisíc kč, aneb hodně zábavy za málo peněz od Optomy.
Benq W1110 a W2000

Benq W1110 a W2000

FullHD 3D DLP technology

Celkové hodnocení:
Jiří Pecháček, 28.10.2015
A je to tu. Zase další krůček vpřed.
Optoma HD90+ / HD91+

Optoma HD90+ / HD91+

FullHD 3D DLP LED technology

Celkové hodnocení:
Jiří Pecháček, 17.10.2015
Nové LED modely od Optomy. Chcete se pokaždé opravdu nechat nadchnout když pustíte svůj oblíbený film. Zde je řešení!
Benq W1350

Benq W1350

FullHD 3d DLP projektor

Celkové hodnocení:
Jiří Pecháček, 02.04.2015
Budiž světlo...
Benq W1070+ Wifi

Benq W1070+ Wifi

FullHD 3d DLP projektor

Celkové hodnocení:
Jiří Pecháček, 10.02.2015
Chcete projektor, který Vám svou cenou nabídne to nejlepší v kategorii do 25 tisíč Kč? Tak tady je.
Optoma HD50

Optoma HD50

FullHD 3d DLP projektor

Celkové hodnocení:
Jiří Pecháček, 27.10.2014
Velká úhlopříčka, dokonalé barevné podání, slušný kontrast a ktomu super 3D? Proč chodit do kina. Pořiďte si HD50.
Optoma HD36

Optoma HD36

FullHD 3d DLP projektor

Celkové hodnocení:
Jiří Pecháček, 18.10.2014
Chcete mít 4m plátno? Nebo se nestrachovat "jak to bude svítit", když nemám dokonale zatemněno? Jako řešení je tu HD36.
Optoma HD26 / HD141X

Optoma HD26 / HD141X

FullHD 3d DLP projektor

Celkové hodnocení:
Jiří Pecháček, 10.08.2014
Konečně jste se dočkali. Mnoho klientů mi již sdělilo, jak netrpělivě čekají na recenzi nových Home entertaiment projektorů od Optomy. Tak tady je.
Optoma HD90/HD91

Optoma HD90/HD91

FullHD 3d DLP Led Projektor

Celkové hodnocení:
Jiří Pecháček, 10.08.2014
Již žádné obavy z lampových modulů... Neřešte počty hodin, máme tu řešení, Optoma HD90/HD91. Kvalitní Home Cinema projektor s LED světelných zdrojem.
Benq W1400

Benq W1400

FullHD 3D DLP projektor

Celkové hodnocení:
Jiří Pecháček, 09.03.2014
Rádi bychom Vám touto recenzí představili kvalitní fullHD projektor od firmy Benq.
Benq W1400 vs Optoma HD25e

Benq W1400 vs Optoma HD25e

Uživatelská recenze

Celkové hodnocení:
Jiří Pecháček, 09.03.2014
Nevíte jaký projektor? Doufám že Vám tímto duelem usnadníme výběr.
Acer H5370BD

Acer H5370BD

HD 720p DLP projektor

Celkové hodnocení:
Jiří Pecháček, 26.12.2013
Nejlepší poměr cena výkon. Toto je hlavní charakter tohoto skvělého projektoru.
Optoma HD25e (HD131xe)

Optoma HD25e (HD131xe)

FullHD 3D DLP projektor

Celkové hodnocení:
Jiří Pecháček, 17.12.2013
Tolik zábavy jako tento home entertaiment projektor Vám nabídne jen málo co...
EPSON EH-TW5200

EPSON EH-TW5200

FullHD 3D LCD projektor

Celkové hodnocení:
Jiří Pecháček, 15.12.2013
Recenze nového přírůstku do rodiny LCD projektorů firmy EPSON. FullHD, ostrý obraz, kvalitní 3D, to vše charakterizuje tento zajímavý projektor.
Jak testujeme
Celkové hodnocení:
Jiří Pecháček, 19.12.2013
Profesionální, objektivní, nezávislé... Takové jsou naše recenze.